ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ετοιμάζουμε και υποβάλουμε (εκ μέρους σας) τη Κυπριακή Φορολογική Δήλωση Εισοδήματος.

Σας κάνουμε εύκολες ερωτήσεις ούτως ώστε να καταλάβουμε τη 'φορολογική σας κατάσταση', και μετά χρησιμοποιούμε τα δεδομένα από τις απαντήσεις σας για να συμπληρώσουμε την Κυπριακή φορολογική σας δήλωση.

Τέλος, η φορολογική μας όμαδα (Εγκεκριμένοι Λογιστές - ACA) εξετάζει τη δήλωσή σας προτού αυτή υποβληθεί, διασφαλίζοντας έτσι την ορθότητα της. 

Έχετε περισσότερες απορίες?

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

Το TaxApp.cy λειτουργεί σαν ένα εύκολο ερωτηματολόγιο. Κάνουμε απλές ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή σας, που αφορούν τη φορολογική σας κατάσταση (για παράδειγμα: Έχετε δουλειά; Είστε συνταξιούχος; Έχετε δωρίσει χρήματα; Έχετε ασφάλιση ζωής; Πληρώσατε φόρους στο εξωτερικό;) ενώ παράλληλα συμπληρώνουμε την φορολογική σας δήλωση στο 'παρασκήνιο'.

Οι απαντήσεις σας μας 'καθοδηγούν' στο τι να αναζητήσουμε και τι να ρωτήσουμε στη συνέχεια. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να απαντήσετε μια ερώτηση, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Το αποτέλεσμα: Καθοδηγείστε καθώς απαντάτε τις ανάλογες ερώτησεις και λαμβάνετε τη βοήθεια που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε. Στο μεταξύ, εμείς βρίσκουμε κάθε έκπτωση ή / και πίστωση που δικαιούστε, και βεβαιώνουμε οτι πληρώνεται το σωστό ποσο φόρου.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια έμπειρη (15+ έτη) ομάδα φορολογικών συμβούλων, λογιστών, δικηγόρων και τεχνολογικών εμπειρογνωμόνων με βάση μας την Κύπρο.

Το προσωπικό μας απαρτίζετε απο Λογιστές - Μέλη του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW) - με εκπαίδευση και πολυετή εργασιακή εμπειρία σε γνωστές λογιστικές εταιρείες.

Με καινοτόμα διάθεση, ενέργεια και ενθουσιασμό, είμαστε έτοιμοι να απλοποιήσουμε το φορολογικό τοπίο της Κύπρου.