ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ετοιμάζουμε και υποβάλουμε (εκ μέρους σας) τη Κυπριακή Φορολογική Δήλωση Εισοδήματος.

Σας κάνουμε μερικές απλές ερωτήσεις για να κατανοήσουμε τη φορολογική σάς 'κατάσταση', ενώ παράλληλα το έξυπνο μας λογισμικό συμπληρώνει άμεσα τη δήλωση και υπολογίζει τούς φόρους σας.

Η φορολογική μας όμαδα (Εγκεκριμένοι Λογιστές - ACA) εξετάζει τη δήλωσή σας προτού αυτή υποβληθεί, διασφαλίζοντας την ορθότητα της. 

Γρήγορα, εύκολα και σωστα! 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

Το TaxApp.cy λειτουργεί σαν ένα εύκολο ερωτηματολόγιο. Κάνουμε απλές ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή σας, που αφορούν τη φορολογική σας κατάσταση (για παράδειγμα: Έχετε δουλειά; Είστε συνταξιούχος; Έχετε δωρίσει χρήματα; Έχετε ασφάλιση ζωής; Πληρώσατε φόρους στο εξωτερικό;) ενώ παράλληλα συμπληρώνουμε την φορολογική σας δήλωση στο 'παρασκήνιο'.

Οι απαντήσεις σας μας 'καθοδηγούν' στο τι να αναζητήσουμε και τι να ρωτήσουμε στη συνέχεια. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να απαντήσετε μια ερώτηση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Το αποτέλεσμα: Καθοδηγείστε καθώς απαντάτε τις ανάλογες ερώτησεις και λαμβάνετε τη βοήθεια που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε. Στο μεταξύ, θα βρούμε κάθε έκπτωση και πίστωση που δικαιούστε. Φροντίζουμε να κρατήσετε το κάθε σας ευρώ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια έμπειρη (15+ έτη) ομάδα φορολογικών συμβούλων, λογιστών, δικηγόρων και τεχνολογικών εμπειρογνωμόνων με βάση μας την Κύπρο.

Το προσωπικό απαρτίζετε απο Λογιστές - Μέλη του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW) - με εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες.

Με καινοτόμα διάθεση, ενέργεια και ενθουσιασμό, είμαστε έτοιμοι να απλοποιήσουμε το φορολογικό τοπίο της Κύπρου. 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

  • Η δήλωσή σας συμπληρώνεται και υποβάλλεται 100% σωστά.

  • Είμαστε εγκεκριμένοι από τον ΣΕΛΚ - το μόνο αναγνωρισμένο Σώμα εξάσκησης του Λογιστικού επαγγέλματος στην Κύπρο.

  • Σας υποστηρίζουμε και καθοδηγούμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  • Η υποβολή της δήλωσης γίνεται σε μόλις μερικά λεπτά.

  • Έγκεκριμένοι Λογιστές εξετάζουν τη δήλωση σου.

  • Ασφάλεια, διακριτικότητα και πλήρης συμμόρφωση με GDPR.